Viestintätoimisto Jokiranta Oy
Köydenpunojankatu 14
20100 TURKU
p. 0400 821 015
Valikko

jokiranta-3

jokiranta-2

jokiranta-1

Asiakaslehtiin erikoistunut viestintätoimisto

SitaattiAjattelu. Ymmärrys. Ammattitaito. Kumppanuus. Luottamus. Tuloksellisuus. Näistä aineksista rakentuu kestävä ja hyvin toimiva asiakassuhde.

Viestintätoimisto Jokiranta Oy on turkulainen asiakaslehtiin erikoistunut viestintätoimisto.

Laadukkaiden asiakas-, henkilöstö- ja sidosryhmälehtien lisäksi teemme myös tiedotteet, uutiskirjeet, esitteet, advertoriaalit ja vuosikertomukset. Verkkolehdet ja -sivut toteutamme yhteistyössä kokeneiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi viestintäratkaisut, jotka parhaiten tukevat yrityksesi liiketoimintaa ja vahvistavat yrityskuvaa.

Toimintamme perustuu journalistiseen ammattitaitoon, kumppanuusajatteluun ja asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämiseen. Sisällöntuotannon korkea laatu, toimitusvarmuus ja joustava palvelu ovat asioita, joista saamme asiakkailtamme kiitosta.

Palvelut

Metsä.fi 1/2017
Asiakas- ja sidosryhmälehdet
metsä.fi 4_2015 henkilostöliite
Henkilöstölehdet
Metsä.fi-verkkolehti (1/16)
Verkkolehdet
Seili 
Esitteet
Selkämeri-video 
Uutisvideot
 

 


Referenssit

Vuonna 2003 perustettu Viestintätoimisto Jokiranta on suunnitellut ja toteuttanut muun muassa seuraavien yritysten ja organisaatioiden markkinointiviestintää:

MetsähallitusLukeTurun YliopistoTurun KauppakorkeakouluPetvetPulssiHammaspulssiSuomen Työterveyslääkäriyhdistys ryTurun Seudun OPLiedon SäästöpankkiPOP-pankki - PiikkiöPOP-pankki - LietoHRM-partnersTurku EnergiaCadmaticElomaticCarita Rantanen

Ota yhteyttä

Toimistomme sijaitsee Turussa Logomossa. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen!

Viestintätoimisto Jokiranta Oy
Logomo Byrå
Köydenpunojankatu 14
20100 TURKU

Tel. +358 (0) 400 821 015
leena.hulsi@jokiranta.fi