Kieli kuntoon!

Kielenhuollon koulutus työssään kirjoittaville, jotka haluavat oppia tuomaan asiantuntijuuttaan ja ammattitaitoaan esiin uskottavasti ja sujuvasti.

Yhä useammin ensikohtaaminen tapahtuu kirjoitetun kielen välityksellä. Tällöin myös hyvä ensivaikutelma on kieliasun varassa. Sujuva kieli ja huoliteltu kieliasu helpottavat merkittävästi viestin perillemenoa. Tyylikäs ilmaisu on myös keino erottautua ja tuoda esiin omaa osaamista. Kieli on tärkeä työväline, josta kannattaa pitää huolta.

Koulutuksessa kerrataan nykykirjoittajan kannalta hyödyllisimpiä kielenhuollon ohjeistuksia ja käydään läpi ratkaisuja häiritsevimpiin luettavuuden ongelmiin.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ (3,5 h):

– Tekstin suunnittelu ja rakenne.
– Kielenhuolto ja oikeakielisyys: painotus yleisimmissä ja häiritsevimmissä ongelmissa.
– Hyvän asiatyylin häiriötekijät.

KENELLE?

Koulutus on suunniteltu erityisesti asiantuntija- ja virkamiestehtävissä työskenteleville, mutta koulutukseen voivat osallistua kaikki, jotka haluavat kehittää kirjoitustaitojaan, tehdä teksteistään vaikuttavampia ja selkeämpiä sekä saada viestinsä paremmin perille.

KOULUTUKSESTAMME SANOTTUA:

”Työterveyslääkäri-lehden toimitus oli tyytyväinen tilaamaamme kielenhuoltokoulutukseen. Koulutustilaisuus oli vuorovaikutteinen ja kiinnostavasti esitetty. Erityisen hyvää oli esimerkit omasta lehdestämme. Esiintyjä Suvi-Anni oli sujuva ja tilaisuuden henki mukava. Opimme paljon, vaikka toimituskunta olikin kokenutta.”

– Miisa Visakorpi, Työterveyslääkäri-lehden päätoimittaja

HINTA:

320 € + alv 24 % / henkilö.

MISSÄ JA MILLOIN?

Koulutus järjestetään aina, kun vähintään viisi ihmistä on ilmoittanut olevansa kiinnostunut osallistumisesta. Laitathan siis viestiä kouluttajalle, jos olet kiinnostunut koulutuksesta. Ilmoittautuminen ei ole sitova: otamme sinuun yhteyttä, kun koulutuksen tarkempi ajankohta on tiedossa.

Muistathan, että tarjoamme yksityisiä, organisaatioiden tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia ympäri vuoden. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!


ALUSTAVAT ILMOITTAUTUMISET JA TIEDUSTELUT:

Suvi-Anni Huhtinen, viestintäkonsultti
suvi-anni.huhtinen@jokiranta.fi