Tehokkaalla kielellä vauhtia myyntiin

Koulutus myyjille, jotka haluavat tukea ja neuvoja muun muassa someviestintään ja vakuuttavien sähköpostiviestien kirjoittamiseen.

Yhä useammin ensikohtaaminen tai kaupan viimeistely tapahtuu kirjoitetun kielen välityksellä. Kielellä on voima vieraannuttaa, vakuuttaa, ärsyttää ja hurmata, ja tekstit kertovat lukijalle myös kirjoittajan asenteesta: säännöistä piittaamaton kirjoittaja tulkitaan helposti välinpitämättömäksi, laiskaksi tai epäpäteväksi. Huoliteltu kieli on osa hyvää asiakaspalvelua ja keino erottautua kilpailijoista.

Koulutus antaa eväitä vakuuttavien, myyntiä tukevien tekstien kirjoittamiseen ja eri tekstilajien tehokkaaseen hyödyntämiseen.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

– Vaikuttavan kielen perusteet.
– Eri kanavien ja tekstilajien ominaispiirteet ja tehokas hyödyntäminen.
– Retoriset keinot ja tekstien sävyt.

KENELLE?

Kaikille, jotka haluavat kirjoittaa vakuuttavia ja sujuvia tekstejä. Koulutus sopii etenkin myyjille, asiakkuuspäälliköille ja muille, jotka päivittäin ovat tekstien välityksellä tekemisissä asiakkaiden tai yhteistyökumppanien kanssa.

HINTA:

320 € + alv 24 %

MISSÄ JA MILLOIN?

Syyskuussa 2018 Turun Logomossa, osoitteessa Köydenpunojankatu 14. Tarkka aika ilmoitetaan kesän aikana. Muistathan, että tarjoamme yksityisiä, organisaatioiden tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia ympäri vuoden.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut kouluttajalle:

Suvi-Anni Huhtinen
suvi-anni.huhtinen@jokiranta.fi