Pienen kirjapuodin joululahjavinkit

Lukeminen avartaa maailmankuvaa sekä auttaa rentoutumaan ja irtautumaan arjesta. Niinpä joulun paras lahja on kirja! Pienen Kirjapuodin perustaja Katri Tuominen vinkkaa teoksia, jotka taatusti ilahduttavat lahjansaajaa.Tiedonjanoa helpottavat Barack Obaman Luvattu maa sekä Hannu-Pekka Björkmanin ja Nina Honkasen toimittama esseekokoelma Pakopiste.

Jännitystä kaipaaville kovempaa kyytiä tarjoaa Max Seeckin Pahan verkko ja Agatha Christie -tyyppistä menoa Lucy Foleyn Jahti.

Urheilun ystäville mieluisaa luettavaa ovat Keijo Leppäsen Keihäsmies. Tero Pitkämäen elämä ja Laura Arffmanin Mona-Liisa. Urheilija, muusikko, ihminen.

Laatukirjallisuutta tarjoavat vuoden 2020 Finlandia-palkinnon saanut Anni Kytömäen Margarita ja Joel Haahtelan Hengittämisen taito.

Taiteen ystäville hyviä lukuhetkiä tarjoavat Annina Holmbergin ja Olli Löytyn Ina ja Tito tai Sauli Miettisen tietokirja Jorma Uotinen.

Sotahistoriasta kiinnostuneille mielenkiintoinen lukupala on Pekka Visurin Mannerheim ja Heinrichs. Marsalkka ja hänen kenraalinsa.

Lapsille oivia lahjakirjoja ovat Tomi Kontion ja Elina Warstan Koira nimeltään Kissa kaipaa kotia, Karin Erlandsonin ja Peter Bergtingin Yöjuna sekä Anja Portinin lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandialla palkittu Radio Popov.


Antoisia lukuhetkiä!