Kieli kuntoon!

Kieli kuntoon -koulutus on suunnattu työssään kirjoittaville, jotka haluavat oppia kirjoittamaan selkeästi, vaikuttavasti ja huolitellusti.

Yhä useammin ensikohtaaminen tapahtuu kirjoitetun kielen välityksellä. Tällöin myös hyvä ensivaikutelma on kieliasun varassa. Sujuva kieli ja huoliteltu kieliasu helpottavat merkittävästi viestin perillemenoa. Tyylikäs ilmaisu on myös keino erottautua ja tuoda esiin omaa osaamista. Kieli on tärkeä työväline, josta kannattaa pitää huolta.

Koulutuksessa kerrataan kirjoittajan kannalta hyödyllisimpiä kielenhuollon ohjeistuksia ja käydään läpi ratkaisuja häiritsevimpiin luettavuuden ongelmiin.


KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutuksen sisältö suunnitellaan vastaamaan osallistujien tarpeita. Koulutuksen aihepiirejä voivat olla esimerkiksi

  • tekstin suunnittelu ja rakenne
  • kielenhuolto ja oikeakielisyys
  • hyvän asiatyylin häiriötekijät.


KENELLE?

Koulutukseen voivat osallistua kaikki, jotka haluavat kehittää kirjoitustaitojaan, tehdä teksteistään vaikuttavampia ja selkeämpiä sekä saada viestinsä paremmin perille. Koulutuksia järjestetään yksittäisille henkilöille tai ryhmille.


KOULUTUKSESTAMME SANOTTUA

”Työterveyslääkäri-lehden toimitus oli tyytyväinen tilaamaamme kielenhuoltokoulutukseen. Koulutustilaisuus oli vuorovaikutteinen ja kiinnostavasti esitetty. Erityisen hyvää oli esimerkit omasta lehdestämme. Kouluttaja oli sujuva ja tilaisuuden henki mukava. Opimme paljon, vaikka toimituskunta olikin kokenutta.”

– Miisa Visakorpi, Työterveyslääkäri-lehden päätoimittaja


HINTA

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!


MISSÄ JA MILLOIN?

Koulutukset järjestetään Logomossa (Junakatu 9, Turku) tai etäyhteyksin erikseen sovittavana ajankohtana. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut koulutuksesta.


TIEDUSTELUT

Nelli Mäkitalo
FM, viestinnän asiantuntija
+358 400 794 050
nelli.makitalo@jokiranta.fi