Koulutukset

Järjestämme yrityksille ja organisaatioille kattavasti erilaisia ja eritasoisia viestintäkoulutuksia. Koulutuksista hyötyvät niin viestinnän ammattilaiset kuin oman toimensa ohella viestivätkin. Tarjolla on valmiita paketteja, mutta räätälöimme mielellämme juuri teidän tarpeisiinne soveltuvan kokonaisuuden.

Tarjoamme koulutuksille inspiroivan ympäristön Turun Logomossa. Saavumme mielellämme myös yrityksenne tiloihin – joko fyysisiin tai virtuaalisiin.

Valmiit koulutuspakettimme: 
 
Kieli kuntoon! 
Kielenhuollon koulutus työssään kirjoittaville, jotka haluavat oppia tuomaan asiantuntijuuttaan ja ammattitaitoaan esiin uskottavasti ja sujuvasti. 
 
Tehokkaalla kielellä vauhtia myyntiin 
Koulutus myyjille, jotka haluavat tukea muun muassa someviestintään ja vakuuttavien sähköpostiviestien kirjoittamiseen. 

Suunnitelmallisuutta tapahtumaviestintään 
Koulutus tapahtumanjärjestäjille, jotka haluavat varmistaa tapahtumiensa onnistumisen. Suunnitelmallisella viestinnällä vahvistetaan yrityksen ja tapahtuman brändiä sekä vältytään turhilta hankaluuksilta. 

Miksi valita kumppaniksi Jokiranta?

Jokiranta on yli 20 vuoden ajan toiminut useiden eri toimialojen ja organisaatioiden viestinnän kumppanina. Järjestämissämme koulutuksissa näkyy vahva ammattitaito ja ymmärrys erilaisista viestintätarpeista. Otamme koulutusmateriaaleissamme aina huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet – myös valmiissa koulutuspaketeissa.

Kouluttajinamme toimivat FM Nelli Laihinen ja FM Suvi-Anni Huhtinen. Suomen kielen aineenopettajan koulutuksen saanut Nelli hyödyntää pedagogisia lähestymistapoja erityisesti kielenhuoltoa ja asiantuntijaviestintää käsittelevissä koulutuksissa. Suvi-Anni on erikoistunut tapahtuma- ja markkinointiviestintään, josta hänellä on usean vuoden kokemus.

Koulutuksessa yhdistyvät teoria ja käytännön harjoitukset, jotka tehostavat oppimista ja auttavat soveltamaan taitoja omassa työssä.

Kaikki Jokirannan palvelut >