Kieli kuntoon!

Kieli kuntoon -koulutus on suunnattu työssään kirjoittaville, jotka haluavat oppia kirjoittamaan selkeästi, vaikuttavasti ja huolitellusti.

Yhä useammin ensikohtaaminen tapahtuu kirjoitetun kielen välityksellä. Tällöin myös hyvä ensivaikutelma on kieliasun varassa. Sujuva kieli ja huoliteltu kieliasu helpottavat merkittävästi viestin perillemenoa. Tyylikäs ilmaisu on myös keino erottautua ja tuoda esiin omaa osaamista. Kieli on tärkeä työväline, josta kannattaa pitää huolta.

Koulutuksessa kerrataan kirjoittajan kannalta hyödyllisimpiä kielenhuollon ohjeistuksia ja käydään läpi ratkaisuja häiritsevimpiin luettavuuden ongelmiin.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ (3,5 h):

Koulutuksen sisältö suunnitellaan vastaamaan osallistujien tarpeita. Koulutuksen aihepiirejä voivat olla esimerkiksi

– tekstin suunnittelu ja rakenne
– kielenhuolto ja oikeakielisyys
– hyvän asiatyylin häiriötekijät.

KENELLE?

Koulutukseen voivat osallistua kaikki, jotka haluavat kehittää kirjoitustaitojaan, tehdä teksteistään vaikuttavampia ja selkeämpiä sekä saada viestinsä paremmin perille. Koulutuksia järjestetään yksittäisille henkilöille tai ryhmille.

KOULUTUKSESTAMME SANOTTUA:

”Työterveyslääkäri-lehden toimitus oli tyytyväinen tilaamaamme kielenhuoltokoulutukseen. Koulutustilaisuus oli vuorovaikutteinen ja kiinnostavasti esitetty. Erityisen hyvää oli esimerkit omasta lehdestämme. Kouluttaja oli sujuva ja tilaisuuden henki mukava. Opimme paljon, vaikka toimituskunta olikin kokenutta.”

– Miisa Visakorpi, Työterveyslääkäri-lehden päätoimittaja

HINTA:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

MISSÄ JA MILLOIN?

Koulutuksia järjestetään pienryhmille tai yksittäisille henkilöille. Tarjoamme osallistujien tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia ympäri vuoden. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut koulutuksesta. 

Toistaiseksi koulutukset järjestetään etänä.

Viestintätoimisto Jokirannan kielenhuoltaja Nelli Mäkitalo

TIEDUSTELUT:

Kielenhuoltaja Nelli Mäkitalo
FM, suomen kieli
+358 400 794 050
nelli.makitalo@jokiranta.fi