Tehokkaalla kielellä vauhtia myyntiin

Koulutus on suunnattu myyjille, jotka haluavat tukea ja neuvoja muun muassa someviestintään ja vakuuttavien sähköpostiviestien kirjoittamiseen.

Yhä useammin ensikohtaaminen tai kaupan viimeistely tapahtuu kirjoitetun kielen välityksellä. Kielellä on voima vieraannuttaa, vakuuttaa, ärsyttää ja hurmata, ja tekstit kertovat lukijalle myös kirjoittajan asenteesta: säännöistä piittaamaton kirjoittaja tulkitaan helposti välinpitämättömäksi, laiskaksi tai epäpäteväksi. Huoliteltu kieli on osa hyvää asiakaspalvelua ja keino erottautua kilpailijoista.

Koulutus antaa eväitä vakuuttavien, myyntiä tukevien tekstien kirjoittamiseen ja eri tekstilajien tehokkaaseen hyödyntämiseen. 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ (3,5h):

Koulutuksen aihepiirejä ovat muun muassa 

– vaikuttavan kielen perusteet
– eri kanavien ja tekstilajien ominaispiirteet ja tehokas hyödyntäminen
– retoriset keinot ja tekstien sävyt.

KENELLE?

Kaikille, jotka haluavat kirjoittaa vakuuttavia ja sujuvia tekstejä. Koulutus sopii etenkin myyjille, asiakkuuspäälliköille ja muille, jotka päivittäin ovat tekstien välityksellä tekemisissä asiakkaiden tai yhteistyökumppanien kanssa.

HINTA:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

MISSÄ JA MILLOIN?

Koulutuksia järjestetään pienryhmille tai yksittäisille henkilöille. Tarjoamme osallistujien tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia ympäri vuoden. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut koulutuksesta.

Toistaiseksi koulutukset järjestetään etänä.

TIEDUSTELUT:

Pirta Hulsi, toimitusjohtaja
+358 (0) 44 0606 184, pirta.hulsi@jokiranta.fi